Vi havde bestyrelsesmøde i Hepcats tirsdag aften. Vi er ved at få regnskabet på plads, det burde ikke give anledning til dramatiske overraskelser. Når regnskabet er helt på plads indkalder vi til en generalforsamling. Der er ét medlem af bestyrlesen der ikke genopstiller, så har du mod på at arbejde for Hepcats, vil vi gerne opfordre dig til at stille op.
Vi aftalte en strategi for det kommende år, hvor vi arbejder for at få en bredere bund og bygge op. Det skal helst resulterer i højere niveauer hold og muligheder for at skabe mere liv i swingdanse miljøet. Corona har været hård mod antallet af aktive dansere på vores hold, og vi er ikke sikkre på hvor mange, der vender tilbage. Vi håber på det bedste og gør samtidigt plads til nye medlemmer til Lindy hop og SlowBal. Vi planlægger at starte næste runde den 12. august, men nogle hold kan starte senere, fordi nogle undervisere først er klar efter august.
Vi talte om at starte SøndagsSwing, swingdans, i Indreby Medborgerhus fra september. Det passer godt med det danske vaccineprogram og temperaturen er også mere behaglig på det tidspunkt.
Vi har også planer om en sen opstartsfest til Oktober.