Bor du i København og kunne du tænke dig at prøve kræfter med Swingdans?

Så tilmeld dig vores Lindy Hop hold der starter på torsdag den 12. august.
Du kan tilmelde dig her.

Et begynderforløb består af halvanden times undervisning hver tordag i 7 uger.  Du kan danse enten som den fører (lead) eller den der bliver ført (follow), og du skifter dansepartner undervejs så du behøver ikke at tilmelde dig med en fast partner.

Undervejs får du lært de grundlæggende trin og teknikker, samt en masse sjove variationer der kan sættes sammen så det passer til musikken. Vi sørger for at du med sikrer ben kan nyde musikken og stemning på det sociale dansegulv.

Der forudsættes ingen danseerfaring – kom som du er! Og tag dine venner (m/k) med! Vi danser om torsdagen på Idrætsfabrikken, Valdemarsgade 14, København V.

Efter hver undervisningsgang har vi fri dans (også kaldet socialdans), hvor en af vores DJs spiller musik velegnet til begyndere såvel som til de let øvede. Der er også rig mulighed for at arbejde med alt det du har lært og prøve nyt til vores socialdans arrangementer hver søndag i Kulturhuset Indre By fra september.

Når det grundlæggende på plads efter første runde, kan du fortsætte med dine nye dansevenner på Beginners-Intermediate holdet og derefter på et af vores mange tema-hold.

Vi glæder os til at danse med dig!

2021-06-21T19:34:38+02:00

Leave A Comment

Go to Top