Hepcats Copenhagen byder op til dans under Copenhagen Jazzfestival fra 5. juli til 14. juli.

Er det ikke er nok for dig blot at vippe med foden til den dejlige musik under sommerens jazzfestival? Så kom og dans med under åben himmel på Kultorvet.

Traditionen tro byder danseforeningen Hepcats Copenhagen igen op til dans på Kultorvet under Copenhagen Jazz Festival.

Vi starter hver dag kl. 17:30 med en times introduktion og undervisning i swingdans ved de bedste undervisere fra det københavnske swingdansemiljø. Hver dag bliver det en ny form for swingdans, der undervises i.
Fra kl. 18:30 er der 2 timers god swingende musik, hvor alle er velkomne til at afprøve hvad de har lært, eller bare komme og danse.

Live musik og parade

Takket være Nordea-fonden har det været muligt i år at have levende musik de to lørdage. Jazzorkesteret Jack Street spiller lørdag d. 6. juli og The Lindy Syncopators, hvor flere af musikerne også er dansere, spiller lørdag d. 13.juli, begge lørdage fra 18.30 – 20.30.

Onsdag d. 10. juli får vi besøg af The Fringe Jazz Fest Street Parade, som kommer forbi Kultorvet og spiller en halv time omkring kl. 17. Paraden er en årligt tilbagevendende begivenhed, der fejrer New Orleans jazzen.

Swingdans i København

Der plejer at være fest af dansere på dansescenen, og alene synet af de glade dansere er en oplevelse for forbipasserende og gæsterne på restauranterne på Kultorvet. Der er flere swingdanseklubber i København, og swingdansemijøet tæller ca. mellem 500 og 1000 dansere, mere eller mindre aktive, men netop under jazzfestivallen får de alle pudset danseskoene og kommer frem på Kultorvet.  Der er heldigvis også plads til nybegyndere som kommer forbi for lige at prøve dansen og se, om ”det swinger”. Og det gør det ofte!

Så kom og dans med os på Kultorvet hver dag under jazzfestivalen mellem kl 17:30 og 20:30.

Du kan følge med i vores Facebook gruppe ‘Swing Dancing at Kultorvet‘ som opdateres løbende.